TAPASZTALATI / OUTDOOR TRÉNER és TANÁCSADÓ KÉPZÉS
VADON-, KALANDTERÁPIÁS SPECIALIZÁCIÓVAL


A kéTTé Tapasztalati Tanulás Alapítvány és az AHA! Outdoor Kft. közös 1+2 szemeszteres képzése azoknak a trénereknek, terapeutáknak,  segítő szakembereknek, pedagógusoknak és minden olyan emberekkel foglalkozó szakembernek (vagy hallgatónak), akik szeretnének tapasztalati úton, (a bázis szeminárium során expedíciós körülmények között is), olyan ismeretekre szert tenni, melyekkel magabiztosabban mozoghatnak természeti környezetben,  dolgozhatnak és vihetnek ki csoportokat,  új gyakorlatokat, tanulási helyzeteket kínálva és teremtve számukra.


A képzés tartalmaz mind elméleti, mind gyakorlati órákat, elsősorban tapasztalati úton való tanulásra építve, túlnyomó részt természeti közegben, de alkalmaz e-learning (önálló tanulás) elemeket is, illetve külföldi oktatók általi kontakt és online prezentációkat, workshopokat, webinariumot.

A képzést hazai és elismert nemzetközi trénerek, terapeuták vezetik, illetve  válaszható egyéb módszertani képzéseket is javaslunk, kínálunk majd – moduláris rendszerben.


A képzés felépítése

Az 1.  alkalom egy 10 napos BÁZIS-SZEMINÁRIUM, melynek elvégzése alapfeltétele a további 2 szemeszterből álló képzésnek, de természetesen önmagában tekintve is értékes élményekkel, tapasztalatokkal gazdagít minden résztvevőt.

A TELJES KÉPZÉS őszi és tavaszi, I. és II. szemeszterekből áll, melyeket moduláris rendszerben lehet elvégezni.


A Tapasztalati / Outdoor Tréner (VKT spec) képzés 2020/2021. tanév – II. évfolyamának jelentkezési és részvételi feltételeiről hamarosan bővebben írunk ITT.

 


BÁZIS-SZEMINÁRIUM

A BÁZIS-szeminárium egy 10 napos, önismereti munkát is magába foglaló tréner-képzés nyitó programja, mely első és utolsó napjai egy erdei “bázison” zajlanak, közbeékelve egy 5 napos expedíciót.

 

A bázis-szeminárium céljai

– Bázis és expedíciós körülmények között outdoor/ tapasztalati / természeti élmények gyűjtése és feldolgozása

– Úgynevezett „hard” és „soft” skillek, készségek fejlesztése, új gyakorlatok megismerése

– Önismeretei helyzetekben és gyakorlatokban való részvétel

– Csoportszintű együttműködés fejlesztése, igény szerint teljes két szemeszteres képzés áttekintése

BŐVEBBEN 2019. DECEMBERÉBEN ÍRJUK KI A RÉSZLETEKET.